Webáruház szinkronizáció

Kösd össze webáruházadat külső rendszerekkel. Raktárkészlet, számlázás, nagykereskedelmi adatbázisok.


Van már webáruházad?

Amennyiben rendelkezel webáruházzal és felmerül a gondolat, hogy összekötnéd más rendszerrel legyen az számlázó, vagy raktárkészlet kezelő, esetleg integrálnál valamilyen fizetési modult, akkor saját webfejlesztőd ezt vagy el tudja vállalni vagy nem.

Utóbbi esetben felhívsz egy másik webfejlesztő céget, ahol közlik, hogy ha nem az általuk használt webáruház motorral működik a webshop, akkor nem tudnak segíteni, hacsak le nem cseréled a webáruházat.

Ezt is meg lehet tenni, de 2-3 hónap és többszázezer forint után végre rá lehet térni arra, amiért előzetesen felkerested a céget.

Mi éppen arra szakosodtunk, hogy maga a webáruház rendszer nem lehet akadálya egy ilyen munkának.
Szakembereink mysql adatbázis kezelésben jártasak, így könnyen kiigazodnak egy ismeretlen rendszerben is. Amennyiben valamilyen ismert webshop motorral rendelkezel (PrestaShop, OpenCart, Magento, VirueMart, JoomShopping), akkor pedig még könnyebb dolgunk van.


Milyen integrációk jöhetnek szóba?

Összekötés saját raktárkészlet és/vagy számlázó programmal

Ez ma már alap kellene, hogy legyen, de sajnos nem az. Talán nem is kell ecsetelnünk miért hasznos ez. Raktárkezelő esetén elég csak egy helyen feltölteni a termékeket, majd onnan a webshop már "csak" átveszi az adatokat.

A számlázás is néhány kattintással megoldható, hiszen a megrendelt tételeket és a felhasználó adatokat a webshop küldi a számlázó program/modul felé.

Összekötés nagykereskedelmi adatbázissal

Számos nagykereskedő kínál más adatbázist ügyfeleinek. Ez lehet SOAP rendszerű vagy XML, CSV adatbázis is. Nyilván ilyenkor az a cél, hogy a kapott adatokat a webáruház azonnal átvegye.

A raktárkészlet, illetve az árak állandó frissítése pedig kulcskérdés.

Online fizetési rendszer

Ha azt mondjuk, hogy a raktárkezelő rendszerrel való összekötés alap, akkor az online fizetés "még ennél is alapabb". Ma már egyre többen fizetnek bankkártyával illetve mobillal. Integráld webáruházadba ezeket a megoldásokat.

Számlázó programok

2016-ban manuálisan számlázni olyan, mint gyalog járni. Eljutsz a célod felé, de lassabban. Ma már minden online vállalkozó legjobb barátja a hatékony időgazdálkodás. Kösd össze webhelyedet a legnépszerűbb számlázó rendszerekkel.

Vállalatirányítási rendszer 

Amennyiben egy összetett ERP rendszert használsz, akkor a webáruház bekötése kerülhet szóba. 


Nincs még webáruházad?

Megoldjuk. Webáruház fejlesztésben teljes körű szolgáltatást biztosunk. Javaslatot teszünk, hogy milyen külső rendszert vegyél igénybe webáruházadhoz, így tőlünk komplett megoldást kapsz.